Fragment uit de musical.
Fragment uit de musical. (Foto: Aangeleverd)

The Bridges of Madison County

ZAANDAM - Na vele succesvolle uitvoeringen vorig seizoen, komt de musical 'The Bridges of Madison County' op donderdag 16 mei eindelijk naar het Zaantheater. Een musical over keuzes maken in de liefde, met onder anderen René van Kooten, Lone van Roosendaal en Annick Boer.

Een musical over moeilijke keuzes maken in de liefde

Het verhaal is vooral bekend vanwege de film met Clint Eastwood en Meryl Streep. Het verhaal over de korte maar hevige romance tussen de Italiaanse huismoeder Francesca, die een weinig opwindend leven leidt op het platteland van Madison County, Iowa, en de avontuurlijke fotograaf Robert. Ze leren elkaar per toeval kennen wanneer hij bij haar aanklopt om de weg te vragen. Hij heeft de opdracht om een aantal karakteristieke bruggen te fotograferen.

Wanneer Francesca bij hem instapt om de weg te wijzen, ontstaat er een hartstochtelijke romance tussen de twee, wat leidt tot de moeilijkste keuze uit haar leven: alles achterlaten en meegaan met haar grote liefde, of kiezen voor haar gezin.

Musicalversie

Met niemand minder als René van Kooten en Lone van Roosendaal in de hoofdrollen, is ook de musicalversie zéér de moeite waard, en belooft deze doodgewone donderdagavond een heerlijke theateravond te worden!

De musical wordt in het Nederlands gezongen.

'The Bridges of Madison County' begint om 20.15 uur.

Kaarten (vanaf € 20,31 euro, inclusief € 3,60 voor pauzedrankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl.

De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6555333.