Het Kalverpoldertoernooi staat voor de deur.
Het Kalverpoldertoernooi staat voor de deur. Foto: Tennisvereniging Zaansport

Kalverpoldertoernooi bij TV Zaansport

ZAANDAM - Het jaar 2019 schiet alweer aardig op, tijd om de goede voornemens eens te evalueren. "Is het je gelukt om minstens twee keer in de week naar die sportschool te gaan? Is het je gelukt om van die bank af te komen en een zinvolle invulling aan je avonden te geven? Ben je die paar kilo al kwijtgeraakt? Of ben je tot de conclusie gekomen dat die sportschool toch niet helemaal jouw ding is? In dat geval hebben we misschien wel heel goed nieuws voor je, Tennisvereniging Zaansport zoekt namelijk nieuwe leden", aldus Zaansport. Bovendien houdt de club van zaterdag 23 tot en met zondag 31 maart alweer voor de twintigste keer het Sport2000 Kalverpoldertoernooi.

"Bij onze tennisvereniging aan het Kuilpad (nabij de Jagersplas) kun je het gehele jaar tennissen op één van onze zes kunstgrasbanen. Er is zowel overdag als 's avonds de mogelijkheid om tennislessen te krijgen van een gecertificeerde tennisschool. Je kunt bij ons competitie spelen op prestatief, recreatief of beginnersniveau en er worden met de regelmatigheid van de klok leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd."

"Zo staat TV Zaansport van zaterdag 23 tot en met zondag 31 maart alweer voor de twintigste keer in het teken van het Sport2000 Kalverpoldertoernooi. Een gezellig dubbeltoernooi dat in de Zaanstreek ook wel bekend staat als het duivekatertoernooi. Deze jubileumeditie pakt de commissie groots uit met loterijen, een tombola, een feestavond en verschillende Expeditie Robinson-proeven. Dit Kalverpoldertoernooi is het laatste toernooi voordat de voorjaarscompetitie start en dus een ideale voorbereiding op die competitie. Inschrijven voor het Kalverpoldertoernooi kan via mijnknltb.toernooi.nl tot uiterlijk zondag 17 maart."

"Ben je nieuwsgierig geworden naar onze vereniging en wil je meer informatie of wil je eens een balletje proberen te slaan? Kom dan zaterdag 23 maart naar onze open dag.
Tussen 10.00 en 15.00 uur heten we je van harte welkom op ons tennispark. Voor kinderen die interesse hebben in tennis organiseren we die dag van 10.00 tot 12.00 uur een heerlijk tennisfeestje, met natuurlijk tennis, maar ook volop andere activiteiten."

"Volwassenen kunnen tussen 12.00 en 15.00 een gratis proefles volgen. Bij TV Zaansport hebben we ook een zomerabonnement waarbij je alleen de zomermaanden (mei, juni, juli en augustus) lid bent. Voor meer informatie kun je terecht op www.tvzaansport.nl of via info@tvzaansport.nl."