Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Kieskunstgebit: uw wensen, onze expertise

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw gebitsprobleem? Het team van Kieskunstgebit kan daarbij helpen. Wij kijken naar uw situatie en persoonlijke wensen en zullen voor een passende gebitsconstructie zorgen. U kunt zonder verwijzing direct een afspraak bij ons maken. U bent ook altijd welkom voor een gratis check!

Op 1 september 2018 openden wij officieel onze deuren. Midden in de Zaanstreek waar beide eigenaren geboren en getogen zijn. Kieskunstgebit is met trots opgericht door Olaf Delwig(tandprotheticus) en Eddie Heisterkamp(tandtechnicus).

Een nieuw kunstgebit is een grote verandering: het speelt een belangrijke rol bij het kauwen en spreken. Bovendien zijn kunsttanden erg belangrijk voor uw uiterlijk. Tanden zijn immers de eerste blikvanger. Onze tandprotheticus is gespecialiseerd in het aanmeten van een nieuwe prothese. Hij kijkt goed naar uw situatie en wensen en zal voor een passende gebitsconstructie zorgen.

In veel gevallen kunnen we het huidige gebit ook `rebasen`. Dit doen we als het gebit los begint te zitten maar u nog wel tevreden bent over uw gebit. Uw huidige gebit wordt dan opgevuld, waardoor het weer uitstekend in uw mond past. Kieskunstgebit is er overigens ook voor reparaties, implantaat prothese, partiele prothese en thuisbehandelingen.

Bel ons vandaag nog voor het maken van een afspraak! Wij komen ook aan huis. Wij zijn alle dagen van 8.00 uur tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar op 075-6125812. Het adres is Hof van Holland 55, 1508 XR Zaandam. info@kieskunstgebit.nl www.kieskunstgebit.nl