Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

- Advertorial-

KROMMENIE - Wij als uitvaartverzorgers zien helaas vaak genoeg dat nabestaanden met een hoop extra zorgen achterblijven doordat er zaken bij leven niet (goed) geregeld zijn. Wij vinden het belangrijk dat u vooraf geïnformeerd bent over hetgeen u nu al kunt regelen. Wie krijgt uw bezittingen en uw schulden? Hoeveel erfbelasting moet er worden betaald? Wie regelt uw uitvaart en de rest? Erfenisdeskundige Martine Glebbeek zal een lezing verzorgen in ons afscheidscentrum waarin zij in heldere taal antwoorden op deze vragen zal geven.

Hoe laat u uw erfenis na? Zorg dat u het weet!

Regel uw zaken tijdig en goed

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de lezing bij te wonen (of na de lezing meer informatie wensen) kunt u ons altijd bellen voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Denk maar eens aan het doornemen van uw financiële zaken, het opstellen van een (levens)testament, het bekijken van de hypotheek en/of de verzekeringen, enzovoorts. Of wellicht wilt u vooraf weten of u voldoende verzekerd bent voor een uitvaart volgens uw wensen. Wij nemen graag de tijd voor u om alles op een rij te zetten. Elke situatie is namelijk anders en vraagt om andere oplossingen. Regel uw zaken tijdig en goed. Dat geeft rust. Niet alleen voor u, maar ook voor uw partner en/of naasten.

U staat er niet alleen voor

Weet, dat wanneer u met een overlijden te maken krijgt, u er niet alleen voor staat.
Wij zullen naast het verzorgen van een passend afscheid ook een steun en toeverlaat zijn in deze periode. We bieden niet alleen emotionele begeleiding maar helpen u ook bij het afhandelen van de administratieve, financiële en juridische zaken. Wij helpen daar waar wij kunnen of verwijzen u door wanneer zaken specifieke kennis vereisen. Wij staan u bij voor, tijdens en na het afscheid.

Datum:        Donderdag 4 juli 2019
Tijd:         Aanvang lezing 19.30 uur, de aula is open vanaf 19.00 uur.
Locatie:         Afscheidscentrum Bennis Uitvaart, Padlaan 1, Krommenie        
Aanmelden: Dit doet u door te mailen naar monique@bennisuitvaart.nl of te bellen naar 075-7676008.
Entree:         Gratis, incl. koffie en thee.