Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Zomerse braderie bij DAC Odion Zonnehoek

KROMMENIE - Trakteer uzelf op een gezellige middag met de zomerse braderie op woensdag 10 juli van 13.00 tot 15.00 uur bij dagactiviteitencentrum Odion Zonnehoek in Krommenie. Hier vindt u allerlei handgemaakte producten van DAC Zonnehoek én andere Odion dagbestedingslocaties, zoals kaarsen, keramiek en textiel.

Naast producten van Odion pakt Zonnehoek dit keer uit met kramen van regionale ondernemers en creatieve kunstenaars. Slenter langs de kramen en ontdek wat de regio te bieden heeft.

Van houtsnijwerk tot kantklossen en van zelfgemaakte babykleding tot woonaccessoires.

Ook voor de lekkere trek bent u op de braderie aan het juiste adres. Geniet in de mooie theetuin van een heerlijke kop koffie en ambachtelijke taart, met liefde gemaakt en geserveerd door Odioncliënten. Of koop wat lekkers om thuis van te genieten. Entree is gratis. Houd er rekening mee dat u niet kunt pinnen.

DAC Zonnehoek is een van de dagbestedingslocaties van Odion voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Net als andere DAC's wordt hier dagelijks hard gewerkt aan mooie producten die tijdens de braderie te koop zijn.
Braderie DAC Zonnehoek. Locatie: Zonnelaan 1. Woensdag 10 juli, 13:00-15:00 uur