Zomeractiviteiten in Assendelft en Westzaan

ASSENDELFT/WESTZAAN - De zomervakantie staat voor de deur en iedereen gaat heerlijk naar buiten. Daarom slaan het Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan, Straathoekwerk en Sportbedrijf Zaanstad de handen ineen. Zij organiseren door Assendelft en Westzaan diverse zomerse activiteiten voor jongeren van 10 t/m 18 jaar. Tijdens al deze activiteiten nodigt het Sociaal Wijkteam uit Assendelft en Westzaan ook bewoners uit een kopje koffie of thee te komen drinken.

Er wordt onder andere een voetbaltoernooi georganiseerd, ze gaan op het water lopen in een aquabal en alle energiegaat los tijdens het springen op een springkussen.

De eerste activiteiten starten vrijdag 12 juli om 14:30 uur, tijdens de opening van het watertappunt bij Parkflow, het asfalt naast de Kaaik en tegenover winkelcentrum de Saen.

Woensdag 17 juli is het team om 19:00 uur te vinden in het Burgemeester de Boerpark in Assendelft. Donderdag 18 juli organiseren zij een activiteit in de Torenstraat in Westzaan.

De activiteiten zijn gratis en voor iedereen tussen de 10 en 18 jaar. Om zeker te zijn van een plek, is het nodig je van tevoren aan te melden. Dat kan per e-mail of via Instagram. Voor meer informatie en aanmelden: Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan, Telefoon: 075-20 600 19. E-mail: team3@swt.zaanstad.nl. Facebook: facebook.com/swt.assendelftwestzaan

Kijk voor het volledige programma op de website van Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan: www.swtzaanstad.nl/assendelft-plus-westzaan.

Hou de Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor meer informatie, actuele tijden en adressen.