Gamen, schaken en yoga in De Groote Weiver

WORMERVEER – Bij De Groote Weiver staan de volgende activiteiten in de planning.

Zaterdag 13 juli: gamen

Het is weer tijd voor de o-zo-leuke avond waarbij we met z'n allen bordspellen gaan spelen in de bar en gamen in de zaal. Neem vooral ook zelf spellen/consoles mee! Het is wel de bedoeling dat de games in de zaal multiplayer gespeeld kunnen worden. De Gamenight heeft gratis entree en start om 20.30 uur.

Zondag 14 juli en 18 augustus, in samenwerking met de Wormerveerse Schaakclub De Pion: een schaakmiddag.

Deelname is gratis en er kunnen maximaal 20 mensen meedoen. Er wordt dan een rapid vierkamp gespeeld. Het speeltempo is 25 minuten per persoon per partij. Het schaken begint om 13:30 uur en duurt tot 16:30 uur. Opgave: marc.hartog@degrooteweiver.nl.

Zaterdag 20 juli Brunch:

alleenstaande ouderen ontmoeten gezellige leeftijdsgenoten

Ken jij een alleenstaand ouder iemand uit Krommenie, Wormerveer, Wormer, Assendelft of omstreken die het leuk vindt om mee te eten samen met gezellige leeftijdsgenoten? Dat is geweldig! Wij organiseren zaterdag 20 juli een overheerlijke high brunchvan 12.00-15.00 uur.

Naast heerlijk eten is er een hilarische bingo met leuke prijsjes. Het eten is geheel gratis, drankjes zijn voor eigen rekening. Als het mooi weer is eten we buiten.

Gun je diegene zo'n leuke middag stuur dan een e-mail naar Monique Wezel: Thaimo10@hotmail.com. Onaangekondigd binnenwandelen kan helaas niet, we willen graag weten hoeveel eters er komen. Aanmelden kan tot 11 juli.

Vind je het leuk om iets lekkers te maken (alleen vegetarisch of veganistisch) of wil je een paar euro doneren? Stuur dan ook even een berichtje dan weten we waar we op kunnen rekenen.

Woensdagavond: yoga

Iedereen is welkom, van alle leeftijden en alle niveaus. Er zijn yogamatten beschikbaar voor degenen zonder mat. Het is handig kleding aan te doen waarin je vrij kunt bewegen. Reserveren is niet nodig.

De lessen worden elke woensdag van 19.30 uur tot 20.30 uur gegeven. De zaal opent om 19.15 en na de les wordt er thee gedronken. Deelname bedraagt 3,50 euro.