Instapschoen van Gabor met zebraprint.
Instapschoen van Gabor met zebraprint. (Foto: Gabor)

Stijlvolle dierenprints bij Pfannini Schoenmode

ZAANDAM - Ontdek de onweerstaanbare lente/zomercollectie 2019 van Gabor bij Pfannini Schoenmode. Het bevat elk jaar weer een uitgebreid aanbod aan heerlijk lichte en sprankelende damesschoenen. Dit jaar zijn de stijlvolle sneakers en mocassins met dierenprints helemaal de trend.

Dit seizoen weer veel keuze bij Pfannini Schoenmode. Kwaliteitsschoenen met diverse modieuze prints: panter, tijger, zebra, slang. Daarnaast ook veel keuze uit frisse kleuren zoals geel, rood, groen en wit. De schoenen zijn zeer vrouwelijk en toch heel comfortabel. Reinier Pfann: "We hebben dit jaar ook een paar nieuwe Italiaanse merken erbij, zoals Nero Giardini en Roberto D'angelo, met ieder een hele aparte eigen stijl. En we zijn blij dat we nu ook het merk Camper in de collectie hebben. Dit Spaanse merk is weer helemaal terug in Nederland."

Pfannini Schoenmode heeft daarnaast ook stijlvolle sneakers en sandalen van onder andere Floris van Bommel voor dames met aparte kleuren en opvallende slangenprints.

Pfannini Schoenmode bestaat sinds 1995 en is onderdeel van Pfann Schoenen dat al sinds 1921 een familiebedrijf is en een begrip in Zaandam. De kwaliteitsschoenenwinkel van de broers Sander en Reinier staat voor kwaliteit en service en werkt met een vast team schoenspecialisten. Ze nemen echt de tijd voor de klanten! De winkel is rijk uitgerust met alleen de beste merken.

Adres Pfannini Schoenmode: Gedempte Gracht 10 in Zaandam. 075-6315100. www.pfanninischoenmode.nl

Ballerina van Gabor met panterprint
Witte sneaker van Gabor.
Pump met sleehak en zebraprint.