Voorjaarsmode bij Ans Mode met wel 70 tinten groen in de collectie.
Voorjaarsmode bij Ans Mode met wel 70 tinten groen in de collectie. (Foto: Ans Mode)

Dierenprints de absolute musthaves

ZAANDAM - Dé absolute musthaves voor dit voorjaar zijn de items met bijvoorbeeld een panterprint. Nog nooit was de drang, dan wel de hebberigheid, naar een dierenprint zó groot! Voor de echte durfal worden de diverse prints gemixt met andere prints zoals bijvoorbeeld nopjes en strepen. Het mixen is een echte aanrader voor een succesvolle outfit, maar zorg er dan wel voor dat de kleuren perfect matchen. Heb je vragen over de collectie, wil je graag persoonlijk advies of heb je hulp nodig bij het mixen? De stylistes van Ans Mode helpen daar graag bij!

Groen is dit voorjaar dé belangrijkste modekleur! Zou dit iets met het huidige klimaat te maken kunnen hebben? Of met de uitstraling in het kader van duurzaamheid? Groen staat sowieso voor positiviteit. Alle reden dus om voor deze kleur te kiezen. En omdat Ans Mode wel 70 tinten groen in de winkel heeft hangen, is er zeker een tint bij die jou ook mooi staat! Kom snel langs, probeer en experimenteer!

Ans Mode bestaat 30 jaar

In mei bestaat Ans Mode 30 jaar! Dit wordt groots gevierd met leuke acties! Houd daarvoor de website en de Facebook-pagina goed in de gaten. Ans Mode heeft ook Instagram met de laatste trends voor dit seizoen.

Adres

Ans Mode is gevestigd aan Westzijde 25 in Zaandam, Tel.: 075-6351994. www.ans-mode.nl