Paasbingo

ASSENDELFT - In Buurtcentrum A3 vindt maandag 22 april een bingomiddag plaats. Deze keer staat deze geheel in het teken van Pasen. Iedereen vanaf vijftig jaar is van harte welkom. Zoals altijd zijn er diverse prijzen te winnen. De entree bedraagt 5,50 euro inclusief een kop koffie of thee en vier bingorondjes. Belangstellenden zijn van harte welkom en reserveren is niet nodig. De zaal is om 13.30 uur open en de bingo start om 14.00 uur. A3 bevindt zich op Dorpsstraat 386 in Assendelft.

Paasconcert

ZAANDIJK - Frederic Voorn geeft zondag 21 april om 16.00 uur een pianoforterecital in de salon van het Honig Breethuis. Dat gaat zij doen met werken van Johann Sebastian Bach, zijn zonen Carl Philip Emanuel en Johann Christian, Joseph Haydn en Wolfgang Amadeus Mozart. De entree voor het concert is 17,50 euro, inclusief consumptie. Meer informatie en reserveren kan via de website www.honigbreethuis.nl. Het Honig Breethuis bevindt zich op Lagedijk 80 in Zaandijk.

Facebook

Welkom iedereen die Facebookvriend is geworden. Als redactie willen we zo veel mogelijk actie en interactie hebben met onze lezers. Heb je een leuke nieuwe activiteit? Mail het Zaans Stadsblad!