Concordia Play-in én concert

OOSTZAAN - Muziekvereniging Concordia verwelkomt iedereen zondag 26 mei om bij de vereniging te komen musiceren.

Iedereen kan meedoen. Vanaf 9.30 uur staat er koffie/thee klaar en om 10.00 uur wordt er gestart met repeteren in het orkest, onder leiding van Esther Hoek. Muziekvereniging Concordia verwelkomt iedere ervaren en minder ervaren muzikant. Wie wil meespelen, kan aangeven op welk instrument. Het is mogelijk een instrument van Concordia te gebruiken.

De lunch wordt georganiseerd door Concordia. Na de verzorgde lunch gaat het repeteren verder, waarna het eindconcert begint om 15.30 uur, voor iedereen die wil komen luisteren. De play-in is rond 16.00 afgelopen. Meedoen en toegang tot het concert zijn gratis.

De vereniging hoopt op een lekker groot harmonieorkest! Opgeven kan via 06-14958044 óf door te mailen naar info@concordia-oostzaan.nl. Het is mogelijk een instrument van Muziekvereniging Concordia te gebruiken. Locatie: Jacob Corneliszstraat 22.

Muziek maken is meer dan een hobby; het samen musiceren brengt mensen dichter bij elkaar! Je hebt elkaar nodig om er een mooi klinkend geheel van te maken.