Een compilatie van de sfeervolle inrichting in Heer Hugo eten & slapen.
Een compilatie van de sfeervolle inrichting in Heer Hugo eten & slapen. (Foto: Vincent de Vries/ Rodi Media)

Gewoon Lekker opent deuren

HEERHUGOWAARD - Hoe gaaf is het om op Valentijnsdag de deuren te openen van je nieuwe restaurant en dan meteen al vol te zitten? "Dan praat je natuurlijk over een droomstart", zegt Peter Spruit die samen met echtgenote Debbie in een nieuw avontuur stapte dat Heer Hugo eten & slapen heet. Van het voormalige Jules aan de Gildestraat 2 is niets meer over; het complete pand van vloer tot plafond is gestript.

Nieuwe concept Heer Hugo eten & slapen vordert gestaag

Inmiddels zijn op de begane grond een receptie, restaurant, brasserie, New York Style garden room en een heerlijke huiskamerachtige loungehoek gerealiseerd die in een eigentijds stoere, doch sfeervolle stijl zijn opgetrokken. Voor de inrichting tekende Debbie samen met Nico, het brein achter Rivièra Maison. In het restaurant kunnen gasten zich tegoed doen aan een beproefd recept: onbeperkt genieten van de menukaart à 23,50 euro per persoon, exclusief drankjes. Dit 'Gewoon Lekker'-concept wordt ook in de overige restaurants van het echtpaar in Wervershoof, Hoorn en Zaandam gevoerd, waar het een groot succes is.

Cheesecake

Naast Gewoon Lekker beschikt Heer Hugo eten & slapen over een brasserie, waar zo'n zestig gasten kunnen genieten van een waanzinnige à la carte kaart. Niet alleen de huisgemaakte cheesecake (in vele varianten) en overige zoete heerlijkheden rechtvaardigen een bezoek, want ook de lunchkaart en de op houtskool bereide gerechten zijn een omweg waard. En wat te denken van de speciale carpacciokaart waar maar liefst twintig verschillende soorten carpaccio op prijken? Voor wie niet kan kiezen bestaat de mogelijkheid om drie of vijf kleine porties carpaccio te bestellen. "We houden ervan het anders te doen, maar staan er ook om bekend niet duurder te zijn. We zijn voor iedereen toegankelijk", meldt Peter Spruit.

Totaalconcept

De twee zalen, het event center en de vijftig hotelkamers waarover het pand beschikt worden respectievelijk in maart/april en na de zomer aangepakt, zodat een totaalconcept met meerdere disciplines onder één dak ontstaat. De tuin is ingericht met gezellige zithoekjes en een verhoging waarop muzikanten kunnen plaatsnemen. Niet alleen de tuin is ideaal voor het vieren van een feest of partij, dat geldt ook voor de sfeervol ingerichte ruimtes binnen. Peter Spruit: "We gaan met dit concept - samen met ons personeel - één groot avontuur aan. Dankzij deze prachtige locatie hebben we er alle vertrouwen in."

Op zoek naar een leuke baan in de horeca? Neem contact op met Heer Hugo eten & slapen, want er staan nog diverse vacatures open. Voor info zie: www.restaurantgewoonlekker.nl