Het team van La Tavernina onder leiding van Franco Tronci (tweede van links) heet u van harte welkom!
Het team van La Tavernina onder leiding van Franco Tronci (tweede van links) heet u van harte welkom! (Foto: VINCENT DE VRIES RODI MEDIA)

Italiaanse avond La Tavernina

NOORD-SCHARWOUDE - Italiaans restaurant La Tavernina houdt zaterdag 2 maart een speciale Italiaanse avond. Het menu is samengesteld uit gerechten buiten de kaart om, bestaande uit een aantal authentiek Italiaanse vlees- en visgerechten, risotto en pasta. Het menu wordt gesloten met een lekker dessert, koffie en - uiteraard - limoncello.

Restaurant La Tavernina aan de Dorpsstraat 710 in Noord-Scharwoude wordt al ruim drie decennia gerund door de van Sardinië afkomstige familie Tronci. La Tavernina gaat met haar tijd mee en onderging recent een flinke make-over. Met een fris interieur, een nieuwe menukaart en een ander concept, gecombineerd met de vertrouwde gastvrijheid en hoogwaardige kwaliteit, is La Tavernina klaar voor de toekomst! Franco Tronci komt uit een echte Sardijnse horecafamilie. Het is zijn passie om gasten op culinaire Italiaanse verwennerijen te trakteren. "De bevolking van Sardinië staat bekend om haar gastvrijheid en een keur aan smaakvolle gerechten op basis van vis, vlees, pasta en pizza. Specialiteiten die gekruid worden met de wilde rozemarijn, tijm en mirtobessen. Natuurlijk is er de bekende pecorinokaas. Al die ingrediënten zijn terug te vinden in onze gerechten. Ook hebben we een ruim aanbod aan heerlijke Italiaanse wijnen."

Proef het échte Italië

Het team van La Tavernina, bestaande uit Antonella, Franco, Paolo, en kokkin Giuseppina heten liefhebbers van lekker eten zaterdag 2 maart welkom voor een onvervalste Italiaanse avond, met eten, wijnen en live-muziek van het duo Due Amici! Zie het menu in de advertentie.

Meer weten of reserveren? Kijk op www.latavernina.nl of bel 0226-340072. Voor de specialiteitenavond graag vooraf reserveren.