Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Mors Grondverzet kan eindelijk juichen

HEERHUGOWAARD - In de Rodi Media-Cup blijft er geen maat staan op De Praktijk; ook de twaalfde wedstrijd van het seizoen, tegen Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & Zn., werd gewonnen: 8-1. Dicks Vage Kennissen blijft op acht punten achterstand de eerste achtervolger, na de 5-0 zege op AKD Adviesgroep.

Gofilex lijkt definitief te zijn afgehaakt in de strijd om de titel, nadat het hard onderuit ging tegen Esdegé-Reigersdaal: 3-6. In de poule D2 speelde ERP360/Vobit de koppositie kwijt met een verrassende nederlaag tegen hekkensluiter Mors Grondverzet. Danny Peereboom schoot zijn ploeg in de slotfase naar de eerste overwinning van het seizoen: 3-4.

Banosol is de nieuwe koploper in poule D2, na een klinkende 12-0 zege op CDV Holding Heerhugowaard. De Heertjes/Albinotrouwringen 3 versloeg concurrent Harm & Es Woningstoffering met 3-2 en houdt aansluiting met de bovenste plaatsen.

Schildersbedrijf Mol blijft in spoor koploper

In de L'Arcade Administratie Cup heeft SMP/De Verse Kippen zijn leidende positie verstevigd met een 5-2 zege op Kieskeurig. Concurrent Café Muizenvreugd hoefde niet in actie te komen op deze speelavond. Schildersbedrijf Mol blijft in het spoor van de koploper na een overtuigende 7-2 overwinning op Fietsvoordeelshop.nl.

NVDB raakte de koppositie in poule A2 kwijt na het teleurstellende gelijkspel (2-2) tegen Chelsea. De leiding werd overgenomen door VHC Jongens bv, dat in een spannend duel De Heertjes/Albinotrouwringen 1 de baas was; in de slotfase was Sahin Yildirim met twee goals beslissend in de 6-5 zege.