Strafworpen doen Tornado das om

HEERHUGOWAARD - In de wedstrijd tegen SEW 3 heeft Tornado onnodig verlies geleden. Het missen van vier strafworpen in de eerste helft was net even te veel voor de Waardse handbalsters.

In de eerste helft kwam SEW 3 snel uit de startblokken; de bezoekers kwamen 1-5 voor. Bij de Nibbixwoudse ploeg stokte op een gegeven moment de doelpuntenmachine en Tornado zag de achterstand slinken tot de ruststand 11-14. In de tweede helft werkte Tornado met fel verdedigen de achterstand weg en stond zelfs even voor, maar SEW 3 stelde snel orde op zaken en liep weer uit. Tornado bleef vechten tot het einde maar kon de 24-26 nederlaag niet voorkomen.

Zaterdag 9 maart,19.20 uur staat de derby tegen KSV, in sporthal Waardergolf, op de agenda.