Afbeelding
(Foto:aangeleverd )

Open Avond badmintonvereniging

WORMER - Dinsdagavond 10 september is er bij Badmintonvereniging De Shuttle in Wormer weer een Open Avond. Iedereen die kennis wil maken met de club is welkom om te komen kijken of zelf mee te spelen. Nieuwe leden die zich na de Open Avond aanmelden krijgen een gratis badmintonracket en hoeven geen inschrijfgeld te betalen.

Na de vakantieperiode kijkt iedereen om zich heen voor wie wil gaan sporten, afvallen of zijn sociale kring wil uitbreiden. Badminton is een betaalbare, laagdrempelige sport die je zowel recreatief als op competitie niveau kunt beoefenen bij De Shuttle. Verder organiseert de feestcommissie geregeld activiteiten die het gezellig maken om lid te worden van de club.

Tijdens de Open Avond kan het bezoek gratis kennismaken met badminton onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Er worden demonstraties gegeven en allerlei speltechnieken geoefend. Aanvang is om 18.30 uur met de jeugd. Vanaf 20.00 uur is voor 18 jaar en ouder.

Nieuwe leden die zich na de Open Avond aanmelden krijgen een gratis badmintonracket en hoeven geen inschrijfgeld te betalen. Badmintonvereniging De Shuttle in Wormer is een vereniging met ca 110 leden (waarvan 55 jeugd). Er wordt met 11 teams deelgenomen aan de regiocompetitie. Er zijn maar liefst twaalf speelvelden, gratis training en leden kunnen twee avonden per week spelen. In 2016 is een jeugdteam van De Shuttle Nederlands Kampioen geworden en in 2015 is het Herenteam 3de van Nederland geworden.

Meer info, voorwaarden actie en foto's van vorig jaar: www.deshuttlebadminton.nl