Afbeelding
Lekker wandelen door de polder. (Foto: aangeleverd)

DLL Oliebollen-Snertwandeling

WIJDE WORMER - De laatste wandeling van dit jaar bij Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes is traditioneel de Oliebollen Snert Tocht. Een ochtendwandeling op dinsdag 31 december die start vanuit het DTS Clubgebouw De Trots, Zuiderweg 72 in Wijde Wormer.

De lengte van de wandeling is tien kilometer en de start is om 10.00 uur precies. Inschrijven kan vanaf 09.15 uur. Bij de inschrijving ontvangt de deelnemer een tegoedbon voor een kopje koffie of thee.
Een ieder loopt zijn eigen tempo met behulp van een routebeschrijving die wordt verstrekt bij de start. Onderweg worden tijdens een korte pauze gratis oliebollen uitgedeeld. Na afloop in de DTS kantine is het mogelijk koffie/thee te drinken en na te genieten van deze wandeling met een kop snert tegen betaling. Lid of geen lid, iedereen is van harte welkom om in twee uurtjes deze laatste ochtendwandeling van 2019 mee te beleven. Inschrijfkosten is voor DLL leden € 2,00, Bondsleden € 3,00 en niet leden € 4,00. Alle informatie over wandeltochten is te vinden op www.wsvdelaatsteloodjes.nl.