Afbeelding
Kooksoof alias LAB-44. (Foto: aangeleverd)

Lab-44 toneel filmopnames SOOF 3

ZAANDAM - Lab-44, te vinden op het Hembrugterrein, heeft een grote aantrekkingskracht op foto- en filmploegen. Dit najaar dient Lab-44 als decor voor dit derde en laatste deel van de Soof filmreeks.

In dit derde deel heeft Soof haar leven eindelijk lekker op de rit. Ze is gelukkig. De Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt dochter Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met twee handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, dat haar familie van haar houdt en dat ze die hulp waard is.

Eddy Terstall (Simon, Singel 39) schreef voor dit derde deel, samen met Luuk van Bemmelen (Dik Trom, Soof de Serie) en Anne de Clercq (Jack bestelt een broertje) het scenario. Dutch FilmWorks brengt Soof 3 in december 2020 uit in de bioscoop.

Bij Lab-44 laten ze deze unieke opnameperiode niet in stilte voorbijgaan. Het restaurant presenteert tussen donderdag en zondag in het aangepaste decor een echt 'Soof-menu'. Zo zullen alle gasten zich een beetje 'de ster van de avond' voelen. Meer informatie is te vinden op www.lab-44.nl of via social media.

Afbeelding
Afbeelding