Afbeelding
De acteergroep heeft er zin in. (Foto: Theaterschool Thomuz.

Basiscursus acteren voor volwassenen

ZAANDAM - Theaterschool Thomuz start vanaf maandag 6 januari de basiscursus acteren voor volwassenen. De tien weken durende cursus wordt gegeven op de maandagavond in Studio Thomuz in 't Kalf.

Tijdens deze cursus worden diverse technieken behandeld zoals inleven in emoties en tekstanalyse. Cursisten leren onder meer wat je houding vertelt, stemgebruik te verbeteren en er wordt gewerkt aan rolverdieping.

Vervolgcursussen

"Ondanks dat de deelnemers veel leren wordt er ook gewoon gelachen. Na de basiscursus willen de meeste deelnemers dan ook nog niet stoppen. Gelukkig hebben we genoeg vervolgcursussen om door te gaan", meldt Jeanette Paulisse, directeur van Theaterschool Thomuz.

Voorstelling

"De school is ooit begonnen met alleen acteercursussen. Al snel kwamen daar ook musicallessen bij voor jong (vanaf 6 jaar) en oud (tot 60+). Hierin wordt ieder jaar naar een musicalvoorstelling toegewerkt. Daarnaast is bijna acht jaar geleden ook een popkoor voor volwassenen opgericht".

Om de kwaliteit te waarborgen en alle cursisten voldoende persoonlijke begeleiding te bieden is de groep niet groter dan twaalf personen. Meer informatie is te vinden op thomuz.nl . Op deze website kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden.