Lekker samen zingen!
Lekker samen zingen! (Stockfoto)

Start Carols from Scratch

ZAANDAM – Lekker samen zingen: het is weer mogelijk. De inschrijving is geopend voor de jaarlijkse muzikale 'Carols from Scratch'-dag bij FluXus. Een gezellige dag kerstliedjes instuderen bij de muziekschool op Westzijde 148 die wordt afgesloten met een presentatie in de Westzijderkerk. De twintigste editie vindt plaats op zaterdag 14 december.

Mensen mét maar ook zonder koorervaring kunnen meedoen. Om 9.30 uur staat de koffie klaar en wordt de bladmuziek uitgedeeld en tussen de middag staat een lunch gepland. Na een dag instuderen begint om 16.30 uur de presentatie in de Westzijderkerk (Cultureel Centrum Bullekerk). De afsluitende presentatie bestaat uit een opvoering van de ingestudeerde Christmas Carols en afgewisseld met een muzikaal intermezzo. De dag staat onder leiding van dirigenten Herman Rouw en Piet Hulsbos waarbij laatstgenoemde de pianobegeleiding op zich neemt.

Deelname kost € 25,- inclusief muziek, koffie/thee, lunch en afsluiter met Glühwein. Toegang tot de eindpresentatie in de Westzijderkerk is vrij. Opgeven of meer informatie via mhofer@fluxus.nl of telefonisch 075 635 61 11.