Jazzklassiekers live in het Twiske.
Jazzklassiekers live in het Twiske. (Stockfoto)

Twiske Jazz gaat ook in de winter door!

The Good Old Jazztrio bij Twiske Haven

REGIO - Twiske Jazz op de zondagmiddag is een groeiend fenomeen bij het het restaurant van Twiske Haven gebleken afgelopen zomer. Lekker lazy aan het kabbelend water luisteren naar easy jazz trekt steeds meer publiek.

Omdat het restaurant deze winter ieder weekend open is, is besloten door te gaan met de jazzmiddagen. Op zondag 1 december is de band The Good Old Jazztrio te gast tussen 15.00 tot 17.00 uur. Het trio is ontstaan uit de Kennemer All Stars. Een jazzorkest opgericht in 1985 ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Kennemer Golfclub en is daar enige jaren het huisorkest van geweest.

Optredens

Van 2004 tot 2017 was het trio een graag gehoord combo op de bekende sponsorborrels van de Koninklijke HFC. Momenteel treedt het Trio regelmatig op in N-Holland op diverse locaties in Middenbeemster, Purmerend, Edam en Monnickendam.

Programma

Het programma omvat hoofdzakelijk Jazzstandards. Het trio bestaat uit: Peter Engelenberg (piano/keyboard), Dick Kruseman (bas) en Willem van der Minne (drums). Twiske Haven is te vinden aan de Noorderlaaik 4a in Oostzaan.