Meet & Greet Zaankanters voor Elkaar 2018.
Meet & Greet Zaankanters voor Elkaar 2018. (Foto: aangeleverd)

Meet & Greet Zaankanters voor Elkaar

ZAANDAM - Zaankanters voor Elkaar organiseert donderdag 3 oktober voor het vijfde jaar de 'meet dé vrijwilligersmarkt van Zaanstad.' Dit keer wordt de Meet & Greet georganiseerd op de prachtige locatie van het Zaans Museum, waarbij bezoekers na bezoek van de Meet & Greet ook het Zaans Museum in mag!

Het is alweer het vijfde jaar dat Zaankanters voor Elkaar de zeer populaire Meet & Greet organiseert. Kirsten Fekkes van Zaankanters voor Elkaar legt uit: 'De Meet & Greet is een zeer laagdrempelige banenmarkt voor de Zaanse vrijwilligers. Het is dé plek om te zien wat er op het gebied van vrijwillige inzet allemaal mogelijk is. Bij diverse organisaties krijg je een kijkje in de keuken. Door een praatje met elkaar te maken, krijg je meteen een idee of de organisatie en het werk je aanspreekt.' Dé vrijwilligersmarkt wordt om 18.30 uur geopend door Rita Noordzij, Wethouder Actief Burgerschap en buurthuizen.

Dit jaar organiseert Zaankanters voor Elkaar de Meet & Greet op een prachtig Zaanse locatie, Het Zaans Museum, die de Zaanse vrijwilligers een warm hart toedraagt. Bezoekers van de Meet & Greet mogen na het bezoek aan dé vrijwilligersmarkt ook het museum in. De Meet & Greet van Zaankanters voor Elkaar is gratis te bezoeken op 3 oktober, van 18.30 – 20.30 uur. Alle bezoekers mogen gratis parkeren op de parkeerplaats van het Zaans Museum. Geen vervoer? Wellicht dat je een oproep kunt plaatsen op het vrijwilligersplatform www.zaankantersvoorelkaar.nl en met een andere vrijwilliger mee kunt rijden.

Wil jij weten wat er mogelijk is op het gebied van vrijwillige inzet? Kom naar de Meet & Greet op donderdag 3 oktober. Er is altijd iets wat bij je past! Meer informatie over de meet en greet: www.zaankantersvoorelkaar.nl of bel 075-20 600 10.

Vorig jaar was de Meet & Greet Zaankanters voor Elkaar druk bezocht.