Kidzark behandelt het scheppingsverhaal

ZAANDAM - Kerk in Westerwatering verzorgt zondag 29 september om 15.00 uur weer Kidzark. Kidzark is een gratis, creatief programma voor basisschoolkinderen. Het vindt plaats in het speellokaal van CBS Het Baken. Gratis entree.

De deuren openen op zondag 29 september om 15.00 uur zodat de kinderen zich kunnen registreren. Deze maand is het thema: 'De schepping'. Rond dit thema is zijn er diverse activiteiten te doen. Bij de kookworkshop gaan de kinderen iets lekkers maken voor de hele groep. Wat er deze maand gemaakt wordt is nog een verrassing.

Tijdens de creatieve workshop gaan de kinderen aan het werk met verschillende materialen. Natuurlijk kunnen de kinderen ook meedoen met de sportclub of een spelletje spelen aan de spelletjestafel. Rond 15.45 uur verzamelen alle kinderen zich in de grote zaal. Hier is dan een gezamenlijk programma met muziek, verhalen, spelletjes en Mo en Jo. Na de afsluiting worden de deelnemers nog getrakteerd op een snack gemaakt door de kinderen van de kookworkshop.Het programma op zondag 29 september wordt georganiseerd in het speellokaal van CBS Het Baken aan de P.A. van Meverstraat 9-11 te Zaandam, Westerwatering.