Buurtcentrum De Lorzie.
Buurtcentrum De Lorzie. (Foto: (Google StreetView))

Extra openingstijden voor de Sluis Noord

Extra openingstijden voor de Sluis Noord

WORMERVEER - Vanaf heden is de Sluis Noord, te vinden in buurtcentrum De Lorzie, Marktplein in Wormerveer, twee dagdelen open. Wie een keer de sfeer wil komen proeven en met nieuwkomers kletsen is van harte welkom.

Het programma is als volgt: dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur: oefenen met Nederlands. Woensdag 14.00 tot 16.00 uur: oefenen met Nederlands. In de Sluis Zuid, Jufferstraat 6 in Zaandam staat het volgende op het programma: dinsdag 19.00 tot 21.00 uur: oefenen met Nederlands. Vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur: oefenen met Nederlands. Vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur: oefenen met Nederlands.

Speciaal voor statushouders biedt het ROC van Amsterdam een traject aan waarin taalonderwijs en een horecaopleiding gecombineerd worden. Na één jaar is het mogelijk het diploma Assistent Horeca, Voeding of Voedingsindustrie te halen. De opleiding begint eind januari.

Meer informatie is mogelijk tijdens de voorlichtingsdag die in Amsterdam wordt gehouden. Wie interesse heeft kan mailen naar: k.tesfamicael@amsterdam.nl