Vrouwen die sporten met personal coaching hebben meer profijt van beweging en houden sporten zo beter vol.
Vrouwen die sporten met personal coaching hebben meer profijt van beweging en houden sporten zo beter vol. (Foto: PR)

Fit4lady nu ook in Haarlem

HAARLEM - Aan de Rijksstraatweg 248 a gaat vanaf 1 november een nieuwe club van fitnessketen Fit4lady open. De tweede vestiging voor franchiseneemster Ina van Kesteren, die zes jaar geleden in Bergen begon. De prachtige club in te bekijken op 1 en 2 november. Dan zijn er open dagen en iedereen is welkom een kijkje te nemen. Ina heeft ruime ervaring met het coachen van vrouwen: zowel voor beweging als voor voeding.

Ina laat vrouwenharten sneller kloppen

"Iedereen weet dat regelmatig bewegen goed voor je is," aldus Ina. "De kunst is om het vol te houden. En daar blinkt Fit4lady, met haar concept dat bedacht is door vrouwen, voor vrouwen, in uit. Het is een circuittraining met afwisselende kracht- en conditietraining van 30 minuten die voor iedere vrouw, ongeacht conditie en gewicht, haalbaar is. Ook vrouwen die te maken hebben met o.a. hart- en vaatproblemen, diabetes of blessures kunnen gewoon bij ons sporten."

Bewegen helpt om stress te verminderen

Ina vervolgt: "Door lekker bezig te zijn, maak je je hoofd leeg. Je voelt je daarna fitter en energieker. Bovendien slaap je beter. Door regelmatig te bewegen blijft je gewicht op peil en gaat je bloeddruk omlaag. De Gezondheidsraad adviseert om iedere dag een half uur te bewegen. Sporten bij Fit4lady is dus een ideale oplossing. Je kunt direct meedoen en hoeft dus niet meer op aanvangstijden te wachten. Vrouwen zien sporten bij ons vaak als momentje voor zichzelf en knappen er enorm van op. Ze krijgen meer energie en kunnen zo beter hun dagelijkse klussen aan."

Kom naar de Open Dagen van Fit4lady Haarlem op vrijdagochtend 1 november of zaterdagochtend 2 november. Van 08.30 uur tot 12.30 uur. Rijksstraatweg 248 a in Haarlem, tegenover de Deka Supermarkt.