De Grote of Sint Bavo vanaf boven bekeken.
De Grote of Sint Bavo vanaf boven bekeken. (Foto: PR)

KLM Urban Trail Haarlem start in Sint-Bavokerk

KLM Urban Trail start in Sint-Bavokerk

HAARLEM - Op zondag 10 november krijgen sportievelingen opnieuw de mogelijkheid om al hardlopend bijzondere gebouwen in Haarlem te verkennen. Tijdens de tweede KLM Urban Trail Haarlem krijgen de deelnemers op een vernieuwd parcours van ongeveer 5 of 10 km veel moois van de Haarlemse binnenstad te zien. De start is dit jaar vanuit de Grote of Sint-Bavokerk.

Rennen door de concertzaal Philharmonie of in je hardloopshirt een muziekoptreden bijwonen in de Stadsschouwburg van Haarlem. Dat kan normaal natuurlijk niet, maar op zondag 10 november is het allema4al mogelijk.

"Naast deze twee gebouwen die hun debuut op het parcours maken, keren onder andere het Stadhuis, de Pathé bioscoop en het Poppodium Patronaat terug." zegt Vincent van Heijningen, organisator van de KLM Urban Trail Haarlem. "De start is dit jaar in een unieke locatie: in De Grote of Sint-Bavokerk midden op de Grote Markt!"

Inschrijven

Ga voor de laatste startbewijzen naar de website van de KLM Urban Trail.

Door de populariteit van het sportevenement wordt er aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven. De eerste editie van de KLM Urban Trail Haarlem in 2018 was namelijk vroegtijdig uitverkocht.