Afbeelding
(Foto: PR)

Scandag Chiropractie Munksgaard groot succes

HEEMSTEDE - Het was erg druk bij Chiropractie Munksgaard in Heemstede afgelopen zaterdag 6 april. Mensen met rugklachten, nekklachten, hoofdpijn en aanverwante problemen konden die dag een scan laten uitvoeren. "Met deze scan kunnen wij een indicatie krijgen van waar het probleem zit", legt Annemarie de Jong, office manager bij de chiropractie, uit. 

Op de scandag kunnen mensen met eerdergenoemde klachten kennismaken met de praktijk. "Aan de hand van een temperatuur- en spierspanningsscan kunnen we afwijkingen in de wervelkolom en het zenuwstelsel meten", legt Annemarie uit.  Op basis van het resultaat en in overleg met de chiropractor kunnen mensen dan bepalen of ze een eerste consult willen. "We doen dan een volledig onderzoek naar de klacht. Onze behandelmethoden gaan uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam en zijn erop gericht om blokkades in de wervelkolom te corrigeren. Daarvoor kan de chiropractor verschillende technieken gebruiken. Het doel is om daarmee en dankzij de verbeterde doorbloeding de balans in het lichaam te herstellen en de pijn af te laten nemen."

Het was bij de scandag zodanig druk dat Munksgaard niet iedereen kon helpen. Annemarie: "Daarom bieden wij de scan de komende twee weken tegen dezelfde voorwaarden aan." De scan kost 20 euro, inclusief persoonlijke uitleg van de resultaten. De eerstvolgende scandag zal in het najaar zijn. Chiropractie Munksgaard werkt alleen op afspraak via Tel: 023 - 5290506 en heemstede@munksgaard.nl.

Munksgaard, Herenweg 80a in Heemstede. Nieuw bij de praktijk is de decompressietherapie voor de behandeling van hernia's. www.munksgaard.nl.

Munksgaard gaat voor uw gezondheid.