Monuta Haarlem verandert naam in Monuta John Bres

HAARLEM - Vanaf 1 april verandert de naam Monuta Haarlem in Monuta John Bres. Op hetzelfde moment zal de uitvaartonderneming zich vestigen met een nieuw kantoor in Afscheidshuis en Crematorium Sterrenheuvel. De dienstverlening van het team, dat naast John Bres ook bestaat uit uitvaartmedewerker Paulien Schaart, blijft uiteraard hetzelfde.

"Een prachtig, modern en fris pand waar we in alle rust uitvaartwensen kunnen bespreken," vertelt uitvaartverzorger John Bres trots. "Dat ondersteunt ons in onze wens om dicht bij de mensen te zijn. Het is meteen ook de reden waarom ik mijn eigen naam aan de uitvaartonderneming wil verbinden. Als uitvaartverzorger ben ik bekend met mijn eigen naam. Door nu door te gaan als Monuta John Bres wordt dat ondersteund."

Lokaal ondernemerschap

Monuta John Bres staat ook voor lokaal ondernemerschap. Monuta staat als grote onderneming achter de lokale uitvaartondernemer en voorziet in diensten en kennis om het werk van de uitvaartverzorger te ondersteunen. "Ik werk ook veel samen met andere ondernemers in Haarlem. Zo zoek ik hen op om de uitvaartwensen zo goed mogelijk te kunnen vervullen. Soms willen naasten bijvoorbeeld iets toevoegen aan het afscheid dat we met lokale ondernemers kunnen organiseren," zegt Bres.

Afscheidshuis en Crematorium Sterrenheuvel

Afscheidshuis en Crematorium Sterrenheuvel is een initiatief van Anita van Bokhorst, in de uitvaartbranche geen onbekende. Met de opening van Sterrenheuvel wil Van Bokhorst onder één dak uitvaartondernemers samenbrengen vanuit de gedachte dat het krachtiger is om samen te werken.

Het Afscheidshuis en Crematorium is voorzien van de nieuwste innovaties en biedt voor ieder onderdeel van het afscheid een mogelijkheid.

De nabestaanden bepalen bij het afscheid of ze van deze locatie gebruik wensen te maken.

Monuta John Bres verzorgt namelijk het afscheid op iedere gewenste locatie: van opbaring tot condoleance en plechtigheid.