Gladys (links) en schoonzus Jaimy runnen Berry Shop.
Gladys (links) en schoonzus Jaimy runnen Berry Shop. (Foto: Rowin van Diest)

Berry Shop viert 20-jarig bestaan

HAARLEM - Wie Berry Shop zegt, zegt mooie herenmode. De bekende mannenmodezaak aan de Gen. Cronjéstraat 124 in Haarlem-Noord viert dit jaar zijn twintigjarig bestaan. Dat gebeurt met een speciale actie waar klanten volop van kunnen profiteren: twintig dagen lang wordt er twintig procent korting gegeven op de hele collectie! "Op deze manier willen we het jubileum vieren met onze klanten", glundert Gladys Pickard die de zaak runt samen met haar schoonzus Jaimy van Leeuwen.

Twintig dagen lang 20 procent korting op hele collectie

Berry Shop is een typisch familiebedrijf. Berry Shop bestaat al sinds 1957, de winkel startte aan de Van Woustraat in Amsterdam. In 1999 ging aan de Gen.Cronjéstraat in Haarlem een tweede vestiging open, toen onder Jacques van Leeuwen, de vader van Jaimy.

Berry Shop Herenmode timmerde gedurende die periode behoorlijk aan de weg. Inmiddels mag de winkel in Haarlem en omgeving een begrip genoemd worden.

"Menigeen kent ons van de bijzondere pakken/kostuums, colberts, pantalons, overhemden, schoenen, sokken en bijbehorende accessoires zoals riemen, stropdassen, etc.", vertelt Gladys.

"We hebben de bekende merken als Van Gils, LeDub, Gardeur, 7SQR en Common Sense. Maar we hebben ook onze eigen label SOY. Het is overigens hier niet alleen zakelijke kleding en kleding voor bruiloften. Ook voor casual chique kan de stijlvolle man prima terecht."

Vermaken geen probleem

Gladys geeft aan dat Berry Shop ook bekend staat om de prijs, persoonlijke aandacht, kennis en eerlijkheid. ''De man wordt van top tot teen gekleed. Voor het complete pakket is hij dus bij ons aan het juiste adres. Vanaf 149 euro is er al een prachtig pak voor hem verkrijgbaar. Moet de kleding vermaakt worden, dan is het bij ons ook geen probleem."

Vieren

Gladys en Jaimy werken al heel wat jaren bij Berry Shop. Ze bestieren de zaak nu al enige tijd. Gladys: "Ooit was de opa van Jaimy met Berry Shop begonnen aan de Woustraat in Amsterdam, die zaak is er nog steeds en bestaat inmiddels meer dan zestig jaar.

Aan de Gen. Cronjé is later, in 1999 dus, een tweede vestiging geopend. We zijn heel blij dat Berry Shop Haarlem nu zijn twintigjarig bestaan mag vieren."

Actie

De bijzondere actie waarbij er 20 dagen lang 20 procent korting op de hele collectie wordt gegeven, gaat donderdag 11 april in.

Adresgegevens

Berry Shop, Generaal Cronjéstraat 124, Haarlem, tel: 023-5271306, www.berryshop.nl.