Trouwen aan zee is mogelijk.
Trouwen aan zee is mogelijk. (Foto: PR)

Meijer's Trouwbeurs aan Zee

ZANDVOORT - Op zondag 14 april is het weer zover. Meijer aan Zee organiseert een inspirerende en interactieve dag op het strand van Zandvoort voor alle "brides & grooms to be".

Vind alles voor de onvergetelijke dag

Dus gaan jullie trouwen of wil je gewoon eens kijken naar de mogelijkheden, kom langs! De beurs is geopend van 11.00 tot 16.00 uur, met een echte ceremonie om 12.00 en 14.00 uur.

Daarnaast staan beursdeelnemers te popelen om te laten proeven, zien, voelen en informeren over hun fantastische producten.

Besloten paviljoen

Bij Meijer aan Zee is echt alles gericht op feest, gezelligheid en sfeer. Laat je pumps maar lekker thuis, want hier trouw je met je voetjes in het zand, onder je eigen prieeltje. Laten we er met elkaar een onvergetelijke dag van maken. In het speciale besloten paviljoen is een droomlocatie ingericht en biedt
alle privacy, tot een eigen strand aan toe. In overleg is de locatie geheel in eigen stijl aan te kleden, van stijlvol chique tot aan lekker informeel.
Het wordt de plek waar je je helemaal op je gemak voelt. En daar gaat het toch om op de dag van je leven.

Officiële locatie

Meijer aan Zee is een officiële trouwlocatie, waardoor de hele ceremonie in eigen hand kan worden genomen, tot speciale trouwambtenaren aan
toe. In feite is je hele dag vanaf één plek te organiseren, van ontvangst en ceremonie tot aan receptie, diner en feest.

MEIJER AAN ZEE
Strandafgang de Favauge | Paviljoen 16, Zandvoort
T 023 571 33 10 | info@meijeraanzee.nl
www.meijeraanzee.nl | Dagelijks geopend van 9.00 tot 00.00 uur.