Duurzame Boeken ophaalservice van BuurtMus

HAARLEM - BuurtMus en de Bibliotheek Zuid-Kennemerland zijn onlangs gestart met een nieuwe dienst voor leden van de Bibliotheek in Haarlem: de Boeken ophaalservice.

Woon je in Haarlem en heb je even geen tijd om naar de Bibliotheek te gaan om je boeken terug te brengen? Maak dan gebruik van deze ophaalservice. Via de BuurtMus app meld je jouw Bibliotheekboeken aan en deze worden door BuurtMus bij je thuis opgehaald. Dit mag trouwens ook maar één boek zijn.

BuurtMus levert de boeken vervolgens in bij de Bibliotheek in Haarlem. Het ophalen kost € 1,- per pakje. Combineer je deze verzending met een ander pakje, dan is het zelfs gratis.

BuurtMus app

Hoe werkt het?Installeer de BuurtMus app op je smartphone of tablet en meld je pakket Bibliotheekboeken aan. Je hebt hierbij altijd de keuze uit twee ophaalavonden tussen 19:00 en 21:00 uur.

BuurtMus haalt op alle dagen van de week boeken op, behalve op zaterdag (en op feestdagen) en levert ze de volgende dag in bij de Bibliotheek in Haarlem.

Mooie samenwerking

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland en BuurtMus zijn heel blij met deze samenwerking én de nieuwe service. Mark Fontein en Roderik Peters van BuurtMus:

"Het ophalen van Bibliotheekboeken past echt perfect bij onze dienstverlening.

Immers net als retouren van webwinkels zijn boeken items die je als consument eenvoudig vanaf huis wilt kunnen terugsturen."