SIG-Sponsorloop Marsmanplein

HAARLEM - Op zaterdag 11 mei wordt op en rond het Marsmanplein in Haarlem-Noord/Delftwijk een sponsorloop gehouden. Hiermee wil SigSportief, de wandelgroep van stichting SIG in Delftwijk, geld inzamelen voor de stichting Kinderen van de Voedselbank, het jubileumdoel van de SIG, die dit jaar 50 jaar bestaat.

De SIG biedt ondersteuning aan mensen met een beperking in Zuid- en Midden-Kennemerland. Een groot aantal cliƫnten woont en werkt (incl. dagbesteding) in Delftwijk. SigSportief is de naam van de wandelgroep van cliƫnten, die maandelijks een wandeling door Haarlem-Noord onderneemt.

De sponsorloop op 11 mei begint om 11.00 uur bij De Buurtwinkel Marsmanplein aan de Gen. Spoorlaan 140 (achter het winkelcentrum). Er is een leuke route uitgestippeld, die via het Marsmanplein door de wijk en het aangrenzende park voert. Iedereen kan meedoen, met als het even kan veel eigen sponsors. De organisatie van SigSportief verzorgt tijdens het evenement muziek, hapjes en drankjes. Om 13.00 uur wordt de sponsorloop bij de buurtwinkel afgesloten. Inschrijven kan bij de start of tevoren met een mail naar SigSportiefHaarlem-Noord@sig.nu.