Koningsspelen zijn razend populair.
Koningsspelen zijn razend populair. (Foto: Kennemerhart PR)

De Koningsspelen bij Kennemerhart

HAARLEM - Vorige week namen ruim 100 bezoekers van de dag- en ontmoetingscentra van Kennemerhart een voorschot op de aankomende Koningsdag. Zij bezochten, al dan niet in oranje gestoken, de Koningsspelen.

Deze werden georganiseerd in samenwerking met SportSupport. Bij sportvereniging PUK was een jeu de boules toernooi, werd een feestelijke lunch geserveerd en was een optreden van de Wereldmuziekschool. Ook mantelzorgers waren welkom en bezoekers namen vol enthousiasme, soms met een beetje extra hulp, deel aan de sportieve activiteiten.

Breed aanbod dagbesteding

Kennemerhart biedt een breed aanbod aan dagbesteding. Niet alleen op de dag- en ontmoetingscentra zelf maar ook elders. Zo kan men deelnemen aan walking football en is er de CultuurClub voor mensen met en zonder geheugenproblemen die hun kennis en interesse voor cultuur graag met anderen delen.

Actief onderdeel van maatschappij

Kennemerhart vindt het belangrijk dat kwetsbare ouderen de kans krijgen actief onderdeel te zijn van de maatschappij en doet dit onder andere door het aanbieden van innovatieve dagbesteding.

Vanaf 1 januari 2018 zijn SHDH en Amie Ouderenzorg samen Kennemerhart. Met 2000 gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers en 750 vrijwilligers bieden wij een breed scala aan zorg- en dienstverlening aan ruim 2500 ouderen in de regio Haarlem.