Street Jump Haarlem.
Street Jump Haarlem. (Foto: Aangeleverd)

Street Jump Haarlem viert éénjarig bestaan

OVERVEEN - Street Jump Haarlem opende 18 augustus vorig jaar zijn deuren. Het indoor trampolinepark, gesitueerd in het Tetterode Sportcomplex in Overveen, biedt Jump plezier voor iedereen. Vanwege dit jubileum krijgt iedereen zaterdag 17 en zondag 18 augustus het tweede uur gratis. Daarnaast krijgt elke jumper een Street Jump armbandje cadeau.

Elke springer krijgt armbandje cadeau

Het is alweer een jaar geleden dat Burgemeester Roest van Bloemendaal het ‘lintje’ doorknipte en hiermee het grootste indoor trampolinepark van Haarlem en omgeving opende. Even stoom afblazen, een feestje vieren, hapje eten of om gewoon lekker voor de fun jumpen in één van de tien verschillende area’s met meer dan meer dan vijftig trampolines. Daag je vrienden uit voor een potje ‘Dodgeball’, leer de te gekste tricks of blijf het langste staan op de Jump-Twister dit alles en meer bij Street Jump Haarlem.

Enzo Knol

“Het afgelopen jaar hebben we een hoop jumpers mogen verwelkomen, zelfs Enzo Knol en zijn vrienden Bas, Don en Boaz zijn bij ons op bezoek geweest," vertellen de ondernemers van Street Jump Haarlem, Jeroen Bruin en Yannick Tokaya, "Zij hebben dit vastgelegd in een vlog die al meer dan 1,5 miljoen keer is bekeken. Wij vinden: wie jarig is trakteert; daarom krijg je op zaterdag 17 augustus en zondag 18 augustus het tweede uur een speciaal Street Jump armbandje cadeau.”

Reserveren

Wie zin heeft om te jumpen, is welkom in het Tetterode Sportcomplex aan de Tetterodeweg. Een jump-sessie reserveren voor het speciale Street Jump verjaardagsweekend is ook al mogelijk.

De hele zomervakantie gelden verruimde openingstijden:

www.streetjumphaarlem.nl