CultuurTafel van Veel
CultuurTafel van Veel (Foto: PR )

Toneelschuur & Filmschuur gaan verder met cultuurtafel van veel

HAARLEM - De Toneelschuur & Filmschuur gaan na een mooi en geslaagd eerste seizoen van de CultuurTafel van Veel door met dit initiatief om mensen met elkaar te verbinden, die zin hebben in een gezellig avondje uit. Elke laatste dinsdag van de maand worden de tafels aan elkaar geschoven in het Theatercafé voor CultuurTafel van Veel.

Acht culturele avonden voor iedereen die zin heeft om er op uit te gaan

Een mooi avondje uit voor Haarlemmers, die er op uit willen, nieuwe mensen willen leren kennen of een avondje geen zin hebben om te koken. Aan een lange tafel wordt er samen gegeten en vervolgens een theater- of dansvoorstelling met inleiding of filmvertoning bezocht. Tijdens de inleiding gaat, journaliste en initiatiefneemster van Tafel van Veel, Ziggy Klazes in gesprek met een maker, acteur of danser van de voorstelling.

Vanaf september staan er weer nieuwe CultuurTafel van Veel avonden op de agenda van de Toneelschuur & Filmschuur met keuze uit cabaret, film, muziektheater en dans.

Een kaartje voor de CultuurTafel van Veel kan online, telefonisch of aan de kassa van de Toneelschuur gekocht worden. Filmliefhebbers met een Cineville-pas kunnen uitsluitend aan de kassa hun kaartje kopen. Men betaalt €10,- voor de daghap plus de (kortings)prijs voor de film of voorstelling.

Afbeelding