Feesten kan ook overdag.
Feesten kan ook overdag. (Foto: PR)

Dagverblijf organiseert hét ultieme strandfeest bij The Barefoot Cottage

ZANDVOORT - Hoe kun je tegenwoordig nog concurreren met de stortvloed aan grote festivals die in de zomer plaatsvinden? Bob Wisman, organisator van Dagverblijf en Haarlem Halloween, heeft hierop het antwoord:

"Strandverblijf gaat terug naar de basis. Vergeet buitenlandse headliners, vuurwerkshows en 14 area's met DJ's. Strandverblijf staat voor een strandfeest zoals een strandfeest bedoeld is; dansen met je blote voeten in het zand en genieten van een ijskoude bucket sangria samen met je vrienden."

Stuntpiloot

Op Strandverblijf staat beleving centraal en dat is terug te zien aan de uitgebreide randprogrammering. Een inmiddels niet weg te denken icoon is de ballenbak chill-out, waar vriendschappen voor het leven gemaakt worden. Nieuw dit jaar is Stuntpiloot Stef XXL, een levensgroot spel voor velen bekend uit de jeugd. Op het beerpong toernooi strijden achttien dorstige teams tegen elkaar voor eeuwige roem.

Muzikaal wordt het feest omlijst met lokale DJ's bekend uit het Haarlemse nachtleven. Naast zomerse house op de mainstage zal de tweede area in het teken staan van hitjes en guilty pleasures. Ook is er een silent disco op het strand te vinden, waar je met je eigen koptelefoon kunt kiezen tussen twee verschillende stijlen muziek.

The Barefoot Cottage zaterdag 20 juli aanvang 13.00 uur.