De DAKKAS.
De DAKKAS. (Foto: PR)

The floor is yours met TEDx-event

HAARLEM - Heb jij altijd al eens willen spreken op een TEDx-event? Op donderdagavond 26 september krijg je die kans misschien wel, in de private room van DeDAKKAS.

Mensen beroeren door verhalen te vertellen is een ambacht dat TED(x)-sprekers als geen ander beheersen. TEDx Talks zijn tot in de puntjes voorbereide vocale cadeautjes dat het TED-publiek met graagte aanneemt en uitpakt. Met een TEDx Talk bewijs je tot de crème de la crème van de internationale sprekerswereld te behoren. Aan de buitenwereld. Maar vooral aan jezelf!

Intieme setting van DeDAKKAS

TEDxHaarlem The floor is yours is een kleinschalig, ingekort TEDx-evenement. In de intieme setting van restaurant DeDAKKAS bieden we van 20.00-21.30 uur ruimte aan circa 6 Talks van maximaal 10 minuten. Als er meer pitch-aanmeldingen binnenkomen dan er plaats is in het programma, wordt een selectie gemaakt. Aanmelders ontvangen hierover persoonlijk bericht. Bij dit evenement kunnen maximaal 90 personen aanwezig zijn.

Pitch je Talk bij onze programmeur

Heb jij een killer-presentatie in je hoofd zitten over Technology, Entertainment of Design – de hoofdthema's van TED? En wil je hiermee het Haarlemse TEDx-publiek inspireren? Mail je motivatie en je idee dan zo snel mogelijk naar emilie4@gmail.com. En misschien reserveren we onze bekende rode stip op 26 september wel voor jou!

Kaartverkoop binnenkort van start

Voor TEDxHaarlem The floor is yours zijn zeer beperkt kaarten beschikbaar. Houd de website en socials in de gaten om tickets aan te schaffen.