Lopen met een wichelroede vereist concentratie.
Lopen met een wichelroede vereist concentratie. (Foto:PR )

Maak een Wichelroedewandeling

HAARLEM - Spirituelereizen.eu en Buistbelevingsprojecten organiseren op zondag 12 mei 2019 een spannende Wichelroedewandeling. Leer omgaan met de wichelroede. Het is een spirituele verrassing voor familie, vrienden, gasten en collega's.

Haarlem kent vele spannende plekken en boeiende legenden. Tijdens de wichelroedewandeling maakt u onder meer kennis met de krachtplekken voor het stadhuis en de hoofdwacht, het oudste museum van Europa, onderaardse gangen, aardstralen , het geheim van de Haarlemmerolie en de legende van Laurens Jan Coster Ook hoort u waarom Mozart en Einstein regelmatig naar Haarlem kwamen.

De wandeling wordt begeleid door historicus Girbe Buist en de wichelroedeloper Johannes Zoet. Zij leert hoe u met een wichelroede krachtlijnen, aardstralen en onderaardse gangen opspoort. De wandeling duurt ongeveer twee uur en kost 12,50 euro (inclusief wichelroede). Hij start om 13.30 voor het NS station in Haarlem. Aanmelden voor de wandeling kan via www.pelgrimspad.nl. of telefonisch 06-22621698.