Werkzaamheden in Haarlem

HAARLEM - Deze maand zijn er diverse werkzaamheden in Haarlem. De gemeente meldt als volgt:

Vergierdeweg

Op dinsdag 15 en woensdag 16 mei zijn er werkzaamheden op de Vergierdeweg. Om die reden is de weg op woensdag 16 mei van 9.00 uur tot 15.00 uur afgesloten. De metalen drempel wordt verwijderd en dichtgestraat. Tijdens het dichtstraten op woensdag 16 mei wordt de weg tijdelijk afgesloten voor al het verkeer.

Prinsen Bolwerk

In de nacht van donderdag 16 op vrijdag 17 mei voert BAM Infra herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt van het Prinsen Bolwerk. BAM Infra voert de werkzaamheden tussen 22.00 en 4.00 uur uit. Tijdens de werkzaamheden wordt één rijbaan van het Prinsen Bolwerk afgesloten. Bij de werkzaamheden zijn verkeersregelaars aanwezig. Zij begeleiden het verkeer langs de werkzaamheden. De woningen blijven bereikbaar.

Betuwelaan

Donderdagavond 16 mei voert BAM Infra van 19.00 tot 0.00 uur herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt van de Betuwelaan ter hoogte van de kruising met de Flakkeeweg en Biesbosweg. Tijdens de werkzaamheden is één rijbaan van de Betuwelaan afgesloten. Ook wordt de aansluiting van de Biesbosweg op de Betuwelaan afgesloten. Tijdens de werkzaamheden zijn verkeersregelaars aanwezig.

Kruistochtstraat

In de nacht van donderdag 16 op vrijdag 17 mei herstelt BAM Infra het asfalt op de kruising van de Kruistochtstraat en de Zomervaart. Zij voeren de werkzaamheden uit tussen 20.00 en 4.00 uur. Bij de werkzaamheden zijn verkeersregelaars aanwezig.