Gratis naar Theatre Hotel Courage

HAARLEM - Op zaterdag 15 juni staat Theatre Hotel Courage (THC) in de Kleine Zaal van Philharmonie Haarlem. THC weet met haar speelstijl op een laagdrempelige manier theater te maken voor alle culturen en achtergronden in de samenleving. Stadsschouwburg Philharmonie Haarlem stelt om die reden 40 kaarten beschikbaar aan De Wereldkeuken in Haarlem en Samen Hier Haarlem om nieuwe Haarlemmers te trakteren op theater.

"Story Nights - What the F is Commedia dell'Arte?" is een herontdekking van het rauwe commedia dell'Arte. Op deze virtuoze avond zijn spelers van over de hele wereld gebundeld in ambachtelijk spelplezier, improviserend in die unieke stijl. De muzikanten Jop Schellekens (Nederland), Pau Sola Masafrets (Spanje) en Haian Arshied (Syriƫ) zetten alles muzikaal op zijn kop met werk van o.a. de THC-ambassadeurs Remy van Kesteren, Dominique Vleeshouwers en Peter Vigh. Special guest is mezzosopraan Cora Burggraaf.

In de Wereldkeuken komen mensen van over de hele wereld bij elkaar en koken samen de meest verrassende, bijzondere en smaakvolle gerechten, als een herinnering aan wat zij achterlieten. Stichting Samen Hier koppelt een aantal statushouders aan een groep Haarlemmers om op een leuke manier hun weg te vinden. Met deze 40 kaarten kunnen nieuwe Haarlemmers kennismaken met het theater en een mooie avond uit bieden.

Theatre Hotel Courage - Story Nights - What the F is Commedia dell'Arte?
Philharmonie Haarlem
Zaterdag 15 juni om 20.15 uur
Tickets voor jezelf en voor een ander via www.theater-haarlem.nl/theatrehotelcourage.