Jaarlijkse "goede doelen" rit Toerclub Excelsior

HAARLEM - Elk jaar organiseert de Haarlemse Toerclub Excelsior naast haar wekelijkse clubritten een "goede doelen" toerrit. Dit jaar wordt er op 1 juni voor het inloophuis Kennemerland worden gefietst. Een inloophuis, waar veel vrijwilligers zorgen voor een warme en veilige plek, waar een ieder kan binnenlopen die te maken heeft (gehad) met kanker.

Naast de leden van de toerclub die 1 juni zoveel mogelijk aan de start staan voor een tocht van 50 of 100 km kunnen ook geoefende (racefiets)toerrijders van buiten de club meedoen aan deze mooie rit voor het goede doel. Deelnemers vanaf 18 jaar en ouder kunnen deze zaterdag aansluiten bij de diverse tempogroepen onder leiding van de wegkapiteins van de toerclub. Elke fietser die een prachtige toerrit voor het goede doel wil rijden kan zich aanmelden tussen 08.00 – 8.50 uur bij de start/finishlocatie in het clubhuis van de HRC Excelsior aan de H.N. Werkmanweg 1 in de Waarderpolder Haarlem.

De (minimale) bijdrage 5,- per persoon zal geheel ten goede komen aan het inloophuis Kennemerland. Om 09.00 uur starten de deelnemers in diverse (kleinere) groepen van de toerclub en worden ingedeeld naar diverse tempo's (variërend van 24 t/m 30 km gemiddeld per uur). Helm verplicht ! Meer info over deze fiets-activiteit (o.a. routes) zie de website www.toerclubexcelsior.nl Info inloophuis: www.inloophuiskennemerland.nl