De Nissan X Trail
De Nissan X Trail (Foto: )

Nissan X-Trail nu ook als automaat leverbaar

Automaat rijders hebben enige tijd moeten wachten naar het moment dat de nieuwe Nissan X-Trail in Europa leverbaar zou worden met automaat. Dit had alles te maken met de motorisatie die voor de Europese markt tot een te hoge verkoopprijs zou resulteren. Sinds afgelopen vrijdag staat de Nissan X-trail 1.3 160 PK DCT in de showroom bij de Nissan dealers Stormvogels in IJmuiden en Rustman in Haarlem. Ter introductie wordt de auto de komende vier weken met liefst vier duizend euro voordeel geïntroduceerd.

Vierduizend euro voordeel op nieuwe model

"De Nissan X-Trail is een heerlijke ruime auto welke fantastisch rijdt" hebben wij zelf gemerkt. De Nissan X-Trail is voorzien van vele noviteiten. De best verkochte SUV ter wereld oogt robuuster, moderner en is direct herkenbaar als Nissans topmodel onder de Crossovers. De X-Trail is voor alle inzittenden een bijzonder fijne reisauto. Het interieur wordt gekenmerkt door de verhoogde kwaliteitsbeleving , een nieuw stuurwiel en een op maat gesneden Bose audiosysteem. Nissan monteert prima zitmeubilair in de X-Trail.

Voor achterpassagiers is de Nissan X-Trail niets minder dan een ruimtewalhalla. Of het nu gaat om hoofd, benen, schouders of voeten; je moet wel heel lang zijn om met lijf en leden iets te toucheren. De bagageruimte is met 565 liter zo groot dat je waarschijnlijk nooit in de knel komt. "De Nissan X-Trail is een buitengewoon goedmoedige auto die je bijna niet op een foutje kunt bespeuren" schrijft auto journalist Elco van der Meer van de informatieve site autokopen.nl

Wil je graag een SUV met ruimte, rust en rijcomfort ? Houd je van een grote auto, maar niet van sommen geld uitgeven ? Dan is de Nissan X-Trail met of zonder automaat een auto waar je beslist even voor naar de showroom moet komen. Het model staat klaar voor een proefrit.Ter introductie biedt Nissan liefst € 2000,00 introductiekorting en € 2000,00 inruilkorting . Daarmee komt de vanafprijs van de Nissan X-Trail 1.3 digi-t 160 PK Acenta in plaats van € 36.890,00 op € 32.890!!! We kunnen constateren dat dit een zeer onderscheidende prijs in het crossover segment is.

Dit weekend staat voor alle belangstellenden de koffie met traktatie klaar bij:

Nissan Stormvogels BV,

IJmuiderstraatweg 112,

1972 LG IJmuiden

Tel. 0255 – 53 08 04

www.autobedrijfstormvogels.nl

Nissan Rustman

Eysinkweg 69

2014 SB Haarlem

Tel. 023 – 5244040

www.rustman.nl

Nissan X Trail
Nissan X trail all - inclusive
De Nissan X Trail Visia