Jim Barens OTOTOTAAL.
Jim Barens OTOTOTAAL. (Foto: PR)

Jim Barens OTOTOTAAL

HAARLEM – Al ruim 45 jaar is Jim Barens OTOTOTAAL een begrip in Haarlem en omgeving. Naast een ruime winkel met een groot assortiment aan auto-accessoires, maar ook bijvoorbeeld Bosch ruitenwissers, Motip autolakken, motorolie, accu's, onderhouds- en poetsmiddelen waaronder Meguiars en natuurlijk een showroom met een zeer ruime keuze in fietsendragers, dakkoffers en dakdragers, heeft Jim Barens OTOTOTAAL ook een eigen werkplaats waar ervaren en gecertificeerde monteurs dagelijks bezig zijn met de laatste technieken in de auto-electronica.

In deze werkplaats kunt u allerlei producten professioneel laten inbouwen cq. monteren. Denkt U hierbij bijvoorbeeld aan trekhaken (Brink Montage Partner), parkeersensoren (inbouw- of opbouwsensoren, evt. gespoten in carrosseriekleur), cruisecontrols, maar ook carkits, autoradio's, navigatiesystemen en speakers, subwoofers en versterkers van diverse merken om uw audiosysteem te laten verbeteren.

Ook is Jim Barens OTOTOTAAL door SCM gecertificeerd voor de inbouw van alle klassen auto-alarmsystemen. Zo kunt U kiezen voor een startonderbreker (klasse 1), een alarmsysteem (klasse 2 of 3), of een voertuigvolgsysteem (klasse 4 of 5) dat er voor zorgt dat uw auto bij diefstal altijd te traceren is. Daarnaast kunt U bij Jim Barens OTOTOTAAL ook terecht voor het laten inbouwen van een BearLock® mechanisch beveiligingssysteem. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot (versnellingspookslot), is een eenvoudige, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. Ook dit systeem kan, naar wens, worden voorzien van een SCM certificaat.

Jim Barens OTOTOTAAL. Delftstraat 34 Haarlem. Tel: 023-5325643