Kom je ook genieten van dit geweldige circus?
Kom je ook genieten van dit geweldige circus? (Foto: Kerstcircus Haarlem)

Moulin Rouge met Kerstcircus Haarlem

HAARLEM - Ga niet naar Parijs om de sfeer te proeven van de Moulin Rouge. In het Reinaldapark staat het Kerstcircus Haarlem opgesteld en daar kun je het beleven. In het begin van de voorstelling wordt je meegevoerd in de zwoele en sensationele wereld van de revue van de jaren '60. Mis het niet.

De 28e editie van Kerstcircus Haarlem wordt misschien wel de mooiste voorstelling ooit! Want met het programma INTO THE FUTURE haalt het circus de top van de Europese circusartiesten binnen.

Het programma

De voorstelling wordt opgefleurd door een bij de sfeer passend modern showballet, de beroemde La Bouche Showgirls. Elisa Cussadié presenteert haar beroemde papagaaien, enkele jaren geleden nog te zien in Carré.

Acrobaten springen rond op reusachtige banden, Olympische acrobaten vliegen met een duizelingwekkende precisie rakelings langs elkaar via de horizontale bar en Max Weldy presenteert een onvergetelijke hilarische trampolineact. Blake Hicks komt speciaal uit Las Vegas met een flitsende BMX fietsact.

Lichtjesparade

Aan het eind van de show mag ieder kind meedoen met een bijzondere lichtjesparade. Zij worden allen uitgenodigd om naar de circuspiste te komen met hun circuslichtjes en mogen daar op de rand gaan zitten, al zwaaiend met lichtjes. Ouders kunnen dan naar hartenlust even hun kind fotograferen en de spotlights worden even gedimd voor het feeërieke effect.

Dagelijks vanaf 20 december 2019 t/m 5 januari 2020. Kijk voor meer informatie en ticketprijzen op: www.kerstcircus-haarlem.nl