Belle Perez is een van de publiekstrekkers.
Belle Perez is een van de publiekstrekkers. (Foto: PR)

'Christmas in Paradise' met Belle Perez en Ruth Jacott

HAARLEM - Een ouderwets gezellig feest met een Kerstrandje, zo omschrijft organisator Gerrie Everduin Christmas in Paradise op maandag 23 december in het Pannenkoeken Paradijs in het Reinaldapark.

Door Willem Brand

Win vier gratis kaarten voor dit fantastische evenement

Een topbezetting komt naar Haarlem: Belle Perez, Ruth Jacott, Jeffrey Heesen, Bryan B en Ramon Sandbergen. En dat op een doordeweekse maandag! Gerrie Everduin: 'Hoe ik dat doe? De meeste artiesten ken ik en dat scheelt een dwarsstraat.' Gerrie werkte vijf jaar op de schaatsbaan in Hoofddorp, regelde o.a. twee tentfeesten voor Circus Renz (toen het nog zo heette) en Borchland in Amsterdam.

Kerst brengt Gerrie niet gezellig thuis door. 'We zijn 's avonds beide dagen volgeboekt.' Dat geldt ook voor Daniëlle Stui, eigenaresse van het restaurant cq. partycentrum. 'Voor mijn man Frans en ik zijn dit de drukste weken van het jaar. Tot 5 januari staan we elke dag op de ijsbaan op het Rembrandtplein. We zullen tijdens Kerst wel aan de braadworsten en oliebollen zitten.'

Kaarten voor het feest zijn € 25. Gerrie geeft vier kaarten weg. Dan moet je wel de leeftijd van Belle Perez goed raden! Kom langs in het Pannenkoekenparadijs.