De kids hebben pret bij SnowWorld.
De kids hebben pret bij SnowWorld. (Foto: Aangeleverd)

Kidsdagen in de kerstvakantie bij SnowWorld Amsterdam

REGIO - SnowWorld Amsterdam (voorheen SnowPlanet Spaarnwoude) organiseert in de kerstvakantie Kidsdagen voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Deze Kidsdagen zijn geheel verzorgde dagen in de sneeuw van 8.30 tot 16.00 uur.

Net zoals vorig jaar worden deze Kidsdagen georganiseerd met als doel een heerlijke dag in de sneeuw te beleven, waarbij plezier voorop staat. Skiƫn, snowboarden (snowboardles mogelijk vanaf 8 jaar), spelletjes en heel veel fun. Daar staan deze dagen voor.

Lekker in de sneeuw

Er wordt elke dag een geheel verzorgde dag georganiseerd gedurende de hele kerstvakantie (van 21 dec. tot 5 jan.) en in totaal doen er jaarlijks ongeveer 700 kinderen hier aan mee. De leukste leraren en leraressen staan zoals bij elke Kidsdag die wij als SnowWorld organiseren klaar om de kinderen te vermaken en te zorgen voor een super vette dag.

Je kan je nog opgeven voor deze superleuke dagen via www.snowworld.com/kidsdag. De Kidsdagen zijn inclusief pistetoegang, ski- en snowboardles, materiaalhuur en een lekkere lunch met onbeperkt limonade.