De Nissan Juke.
De Nissan Juke. (Foto: PR)

Nieuwe Nissan Juke lekker anders

IJmuiden In Europa zijn we klaarblijkelijk groot fan van de Nissan Juke. Het model is razend populair. Er is dan ook een stormloop op het nieuwe model. Wie deze als eerste wil hebben kan de Juke bij Stormvogels alvast kopen. Doe dat ook ! Het scheelt u heel veel geld in de komende jaren! Zie het stuk op de voorpagina.

Koop dit favoriete model nu !!!!

Nissan heeft de nieuwe generatie Juke speciaal voor de Europese autokoper ontwikkeld. Nog altijd aanwezig zijn de coupélijnen en het 'zwevende dak'. Ook gebleven zijn de kenmerkende ronde koplampen, voortaan uitgerust met LD-techniek. De auto is ook iets groter geworden. Die gegroeide buitenmaten hebben en positieve uitwerking op de interieurruimte. De knieruimte op de achterbank nam bijvoorbeeld met 5,8 centimeter toe terwijl de hoofdruimte hier met 1.1 centimeter groeide. Ook de bagageruimte werd groter. Die meet nu 422 liter, een toename van 20 procent.

Nissan rust de Juke standaard uit met sportstoelen met vaste hoofdsteun. Optioneel zijn deze stoelen te bekleden met leder of alcantara. De eerste Juke had een middenconsole geïnspireerd op de tank van een motorfiets. Deze zit ooik in het nieuwe model. De Juke is leverbaar in elf carrosserie kleuren waaronder de nieuwe metallic lakkleur Fuji Sunset Red. Sowieso is de Juke uitgebreid te personaliseren, onder meer net speciale bumpers, zijshirts en 19 inch lichtmetalen wielen. Bijna alle motoren blijven het zelfde. Nissan heeft voorlopig alleen een nieuwe Dig-T turbobenzinemotor aangekondigd met een vermogen van 117 pk. Deze motor is gekoppeld aan een handgeschakelde 6-bak of een 7-traps automaat met dubbele koppeling.

Pro Pilot technologie

De Juke heeft voor het eerst Pro Pilot technologie, die de bestuurder assisteert bij het sturen, versnellen en remmen. Pro Pilot is speciaal ontworpen voor 'single Lane' snelweg gebruik. Tevens heeft de Juke een bots preventie systeem, verkeersborden herkenning en Blind Sport Intervention. Laatst genoemde is een primeur voor Nissan. Het systeem waarschuwt de bestuurder voor een auto die zich in de blinde hoek bevindt en stuurt - indien nodig - de Juke terug naar zijn oorspronkelijke positie op de rijstrook.

Ter introductie van de nieuwe generatie Juke komt Nissan met de Juke Premiére-Edition, uitgerust met onder meer Nissan Connect, parkeersensoren vóór en achter, een two-toen lak en 19-inch lichtmetalen wielen.

Rustman Autobedrijf

Eysinkweg 69
2014 SB Haarlem
023-524 40 40
info@rustman.nl