Het taxeren van voorwerpen is een serieuze zaak.
Het taxeren van voorwerpen is een serieuze zaak. (Foto: PR)

Gratis taxatiedag kunst en antiek

HAARLEM - Heeft u weleens iets in handen waarvan u zich afvraagt: "Wat zou dit waard zijn?" Op zaterdag 29 juni krijgt u van Veilinghuis De Ruiter gratis advies over uw kunst en antieke voorwerpen. Een zilveren servies of schilderij van oma bijvoorbeeld. Het veilinghuis organiseert deze dag een gratis taxatiedag kunst en antiek aan de Schoterweg 82 in Haarlem.

Deskundige taxateurs bepalen tijdens de taxatiedag de waarde van objecten zoals: schilderijen, porselein, zilveren voorwerpen, juwelen en horloges, curiosa en inboedels. En ook verzamelingen zoals: munten, bankbiljetten, postzegels en speelgoed. Zo ontdekt u wat uw voorwerpen waard zijn en u krijgt advies wat u er het beste mee kunt doen.

Kunst of kitsch?

Een taxatie is altijd zinvol, ook als u twijfelt of het iets waard is. De gratis taxatiedag is voor u de kans om te ontdekken of u iets waardevols in huis heeft. De taxatiedag wordt gehouden op zaterdag 29 juni van 10.00 tot 16.00 uur op het adres Schoterweg 82, Haarlem, in het pand van Goudwisselkantoor. Een afspraak maken is niet nodig en taxaties zijn gratis.