Haarlems Nieuwsblad zit ook op Facebook en Twitter en plaatst naast nieuws ook tips, leuke bezienswaardigheden, human interest verhalen een poll en of een stelling. Like de pagina en volg ons.

De stelling van vorige week was: Ook modellen met een maatje meer zijn welkom in winkels

In totaal zijn er 317 stemmen zijn er uitgebracht en bereikte het bericht 5470 bereikte mensen. Hiervan waren er 542 betrokkenheidacties.

Enkele reacties op Facebook:

Els van Duijkeren zegt: Is het onderwerp nog niet genoeg uitgemolken?

Mildred Ebbinge reageert met: "Een maatje meer is gewoon, maar dit zijn wel drie maatjes meer en er zijn veeeeeeel te veel mensen met overgewicht."

Nike

Aanleiding is het feit dat Nike sportoutfits met een maatje meer op paspoppen heeft tentoongesteld in diverse winkels. Er komen veel reacties los op Instagram en Facebook. Wat vind jij? Is het niet meer dan terecht dat dit kan omdat we niet allemaal maatje 36 hebben, of moet het juist een voorbeeldfunctie zijn van hoe we met sporten een gezond lichaam krijgen?

De stelling voor deze week is: Bomen in Haarlem mogen niet gekapt worden voor woningprojecten.

Stem op onze Facebookpagina en laat eronder uw reactie achter.

Meest bekeken

Het artikel wat de afgelopen week het meest bekeken en besproken is is het feit dat de Haarlemse fanfareband Blij met Muziek bestolen was van al de instrumenten. Maar dat er hulp van buitenaf kwam. André Rieu schenkt de fanfare nieuwe instrumenten en de Haarlemse fanfare Damiate Band leent haar eigen instrumenten uit. Hierdoor kon het optreden van die avond toch nog doorgaan.