De familie Veerkamp krijgt een boek van Thomas Woolthuis aangeboden.
De familie Veerkamp krijgt een boek van Thomas Woolthuis aangeboden. (Foto: PR)

Spirituele- en wellnessbeurs Samma Saya

HAARLEM - Het spiritueel centrum Samma Saya uit Haarlem realiseert 12 en 13 oktober de grootste spirituele- en wellnessbeurs van de regio, met bekende namen uit de spirituele & radio- en tv wereld. Komend weekend is het Pannenkoeken Paradijs in het Reinaldapark even het decor voor een gevarieerd spiritueel en wellness beurs. Niet alleen zullen hier raadgevers zijn voor de innerlijke rust en balans, maar ook voor de buitenkant van de mens, die de afspiegeling is van de binnenkant, zal men op deze beurs altijd iets vinden van zijn of haar gading.

Met de donkere dagen in het vooruitzicht lijken spirituele beurzen meer en meer in trek om te bezoeken. Paranormale zaken zijn door de komst van Derek Ogilvie en 'het zesde zintuig', op televisie, de laatste jaren gelukkig uit het 'achterkamertjes sfeer' gehaald en inmiddels een niet meer weg te denken onderdeel van een spirituele belevenis in het dagelijks leven.

Laagdrempelig maar hoge kwaliteit

Toch blijft het bezoek aan een paragnost, medium of andere spiritueel raadgever, onwennig voor velen. Natuurlijk zijn er overal in het land wel spirituele beurzen en workshops te bezoeken, maar een garantie of men nu werkelijk niet met een charlatan te maken heeft, is er eigenlijk niet. Voor deze beurs lijkt dat toch anders te zijn. "Het is een veelzijdige beurs, laagdrempelig en de hoge kwaliteit van deelnemende raadgevers is een garantie" aldus organisator en zelf ook medium: Thomas Woolthuis. "Zweverige donkere beursjes zijn niet meer van deze tijd. We hebben er voor gekozen om een toegankelijke sfeer te creëren met beauty, wellness, gezondheid en spiritualiteit."

De bekende TV visagist Roberto Dresia, medium Greet Vermeulen, TV icoon Viola Holt en het genomineerde 'medium van het jaar' Thomas Woolthuis, staan onder andere garant voor hoogwaardige dienstverlening en advies.

Veelzijdigheid uit raadgevers

In een ongedwongen sfeer kunnen bezoekers rustig langs de tafeltjes lopen en om advies vragen bij een van de raadgevers. Op deze sfeervolle beurs, heeft de organisatie zich ingezet een veelzijdigheid van spiritueel raadgevers bij elkaar te brengen. Niet alleen de helderzienden of paragnosten zijn hier vertegenwoordigd, nee ook handlezers, mediums en auralezers zitten in dit team. Laat de make-up doen, gebaseerd op uw aurakleuren door visagie meester Roberto Dresia. En bezoek de gratis lezingen in de bovenzaal!

De beurs zal plaatsvinden bij Het Pannenkoeken Paradijs, Reinaldapad 10 in Haarlem, op zaterdag 12 en zondag 13 oktober.

Openingstijden: 11.00 uur – 17.00 uur. Entree is € 5,- per persoon. De consulten zijn vanaf € 12,50 per persoon Kinderen onder de 11 jaar zijn van harte welkom, mits onder begeleiding

Thomas Woolthuis.